Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Mókus menza a tetőn

2008. január 18. 08:27, ge komment

Julitól kaptuk ezt a mókusos videót: "Mi a Svábhegyen lakunk, és mostanában hozzánk szokott egy mókus(család). Amikor ide költöztünk, még csomó pele, nyest, meg vörös mókus kukkolt be az ablakon időnként, de sajna hosszú időre eltűntek. Ezért is örültünk nagyon, amikor három mókus megtelepedett a kertünkben."



"Ahogy jött a tél, a pasim úgy döntött, kirak nekik egy kis diót. Eleinte csak azt láttuk, hogy eltűnnek a diók és a macska pár percig őrjöng. Aztán - gondolom, ahogy megszokták a menzát - már nem is izgatta őket, ha odaállunk az ablakba bámészkodni. Eddig egy jó felvételt sem tudtunk készíteni róluk, mert elég fürge kis vasgyúró népség ez (nézzétek az izmaikat!), de ez most nagyon jó lett. Külön felhívnám a figyelmet a fekete macskafülre, ami egyszer-egyszer belóg, illetve arra a pillanatra, amikor megcsúszik a kis mókusunk."

videó mókus

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása