Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

NMMM: Nagy Mátrix Macska Mágus

2008. február 09. 07:32, mvmv komment

"Magyarországon forgatják a Mátrix legújabb részét! Volt szerencsém bekukkantani a kulisszák mögé és titokban fényképezni. A mellékelt képen láthatjátok, amint a legújabb Mártix sztár gyakorol, beélesítve szemeit, ugrás közben. Szerepe szerint ő a főgonosz (Smith ügynök leszármazottja), akitől retteg az egész város! Remélhetőleg sokat látjuk majd és nagy karriert fut be, igazán ígéretes tehetségnek tűnik" - írja Linda, majd a megtévesztés és a félreértések elkerülése végett közli: "a képen a cicusom, alias Zsepi látható.


fotó macska

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása