Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Szolgálati közlemény: csodálatosan fantasztikus, új dizájnt kapott a Cukiság

2008. február 12. 07:55, mvmv komment

Egyévesek lettünk januárban, amit megkésve ugyan, de egy csodálatos új dizájnnal ünnepelünk. Határtalanul boldogok vagyunk tőle, legyenek kedves olvasóink is, és jöjjenek minél gyakrabban a cuki képek hazájába, vagyis ide.

Néhány részlet a dizájnról: az Index cuki dizájnere, a csodálatos Etele műve. Jó, ha tudja róla, hogy asztalán egy Hello Kitty, egy katicabogár, egy Csubakka-fej, és az előzőekhez képest nem kevésbé cuki krokodil álldogál.

A fejlécben található macskát Tequilának hívják és a dobozfüggőség egy igen súlyos alfajában, a krónikus zacskófüggőségben szenved. Itt látható a poszt, amelyben bemutattuk.

A láblécben található kutyapár pedig az "Egy mopsszal együtt kell élni és hamar rájön az ember, hogy belőlük sosem elég" -  irányzat lelkes követőjétől, Kitutól származik. A mopszokat ebben a posztban mutattuk be.

És természetesen a nyelvlógatós, eredeti cukiságlogó macska sem hiányozhat, a képeken látható vízjelek mellett őt is a láblécben találják.

ÜNNEPELJÜK EGYÜTT AZ ÚJ DIZÁJNT!
ITT AZ ÚJABB LEHETŐSÉG CUKISÁG PÓLÓHOZ JUTNI!



A cuki képeket nagyon szeretjük és mindig nagyon várjuk, mert tudják: akarunk mindent, ami cuki. Szeretünk pólókat is osztogatni, úgyhogy összekötve a kettőt már csak pár dolog van hátra:
  • töltsék föl kedvencük képét az Indafotóra (kizárólag saját készítésű fotókat tudunk elfogadni)
  • adják meg a cukiság címkét, amitől automatikusan kikerül oda balra, az oldalsávba
  • a leírásához írják be a kép címét, esetleg még bármit amit a képről tudni kell, a beállításoknál pedig adják meg az e-mail címüket
Minden hónapban a legtöbbször kattintott kép gazdáját megajándékozzuk egy pólóval. Töltsenek és nyerjenek velünk!

szolgközl

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása