Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Miként örül a bengáli tigris a hónak?

2008. február 17. 15:43, mvmv komment

"Az alábbi képet a 2007-es év utolsó napjén készítettem az állatkert zárása előtt fél órával... megérte kihasználni a még megmaradt éves bérletből maradt belépő kuponokat, hiszen egy olyan élményben volt részünk, amiben nem minden nap. Tanúi lehettünk, miként készülődik tigris az új évre... bennem maradandó nyomot hagyott, még úgy is, hogy a fényképező kukucskáján követtem nyomon az eseményeket" - írja Hebro. Azt nem tette hozzá, hogy mindez hol történt, viszont weboldalán külön felületet készített a Cukiságnak. Itt és itt további képeket nézegethez a bengáli tigrisről.

fotó állatkert tigris

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása