Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Leégett a békamentő terület, önkénteseket várnak a szervezők

2008. február 26. 14:27, mvmv komment

Az alábbi közleményt kaptuk a korábban nálunk is meghirdetett 2008-as békamentő akció szervezőitől:

"Békamentő kollégáink egy sajnálatos tűzesetről számoltak be. Pár órája tértek vissza arról a területről, ahol az elmúlt héten békamentő akciót szerveztek önkéntesek részvételével. Döbbenten tapasztalták, hogy felgyújtották a békamentő terület egy részét és megközelítően 200 méter leégett az önkéntesek által épített kerítésből. Ellopták a a munkákhoz szükséges egyik hőmérőt is, a szerkezet földbe ásott részét pedig egyszerűen beletörték. A nem várt eset okán február 27-én várnak minden segítő szándékú embert, hogy a leégett kerítést újjá lehessen építeni mihamarabb."

Az önkéntes segítők a Németh Andrásnál, a MME Tápió-vidéki helyi csoport titkáránál jelentkezhetnek a 0620 234 9994-es telefonszámon.

hír béka

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása