Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Fenevad piros kardigánban, vámpírral

2008. március 09. 10:58, ge komment

"A múlt héten Miskolcon jártam, és rövid idő leforgása alatt két állatos élményem is volt. Először szembejött ez a piros kardigános fenevad, muszáj volt lekapnom. A fények sajnos nem a legjobbak, de nem akartam a gazdit túl hosszan feltartani" -mesélte János.
geszter: fenevad

"Kicsivel odébb egy fatörzsön vettem észre ezt a koránkelő, majd téli álmába visszasüllyedő denevért. Bár a vámpírok nem tartoznak szorosan a cuki kategóriába, azért a maga módján ez is helyes jószág, nem? Mit szóltok hozzá?"

Szerintünk mindketten cukik, természetesen.

geszter: denever

fotó kutya denevér

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása