Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

A tenyérnyi és a nagy túlélő

2008. március 19. 07:46, ge komment

A nyíregyházi állatotthonból Anita küldte nekünk ezeket a fotókat.

geszter: ketten1

"Barabás (a nagyobbik) a nagy túlélő, aki iszonyatos történések után került be, angol kóros, ezért "kacska" a lábikója, de reméljük, szépen rendbe fog jönni neki! Valamelyik őse csak róka lehetett! "

geszter: ketten3

"Ma került hozzá Erik, aki annyira picuri, hogy már szó sincs rá! Az anyukája egy tacsi keverék, a testvérei már háromszor ekkorák, ő is már 2 és fél hónapos, bár szerintem 1 hónaposnak sem nagyon néz ki."

geszter: erik2

"Ennek ellenére nagyon "bátor" kiskutyi, láthatjátok a képeken, miként próbál ellenállni Barabás ostromának. Összehasonlításként a tenyeremmel is fényképeztem."

geszter: erik1

fotó kutya kölyök

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása