Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Újra kutyaorr, hogy sose felejtsük el nagyszerűségét

2008. március 28. 15:10, mvmv komment



"Régóta lelkes olvasótok vagyok, minden reggelemet az Index és a Cukiság átböngészésével kezdem. Sokszor még nap közben is, mikor "besokallok" a munkától, kikapcsolódásként megnézegetem az állatos képeket, és olyankor mindig szerzek magamnak 1-2 jó pillanatot. Családomnak is van egy cukisága, a 4 éves angol cocker spaniel fiú, Csoki. Sajnos "baba képek" nem állnak rendelkezésre, mert annak idején kezdő felhasználókként nem gondoskodtunk azok lemezre való kimentéséről, és a gép újrarakása után azok ugye elvesztek. De biztosítalak Titeket, hogy nagyon ari kutyus volt, hihetetlen pózokban tudott aludni, és a mai napig megőrül a labdáért: a vacsoráját senkitől és semmitől sem félti, de a labdát nem adja. De mint igazi úriember, ill. úrikutya, a lányoknak át szokta engedni egy rövid időre, aztán ha visszakapta a labdát, nem ereszti többé semmi pénzért - legalábbis, amíg más jelentkező is akad rá a környéken" - írja rajongónk, Andrea.

fotó kutya orr

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása