Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Fesztivál a rock és a kutyák jegyében

2008. március 29. 08:36, ge komment

Wauudstock Jótékonysági Rockfesztivált rendez a Lelenc Kutyamentő Egyesület április 25-én a káposztásmegyeri Jég és Rendezvény Centrumban. A fesztivál a rock és a kutyák jegyében zajlik, a bevételeket öt kutyamentő civil szervezet kapja.















Fellépők: Beatrice, KGB, azaz Kontor Tamás, Ganxsta Zolee és BigDaddy Laca, Sugarloaf, a Takács Tamás Dirty Blues Band, Kowalsky meg a Vega és Supernem. Unplugged koncertet ad a Zanzibar, és ősbemutatóra készül Somló Tamás és az Eleven. A koncertek sorát a Link nyitja 18 órakor.

A fellépők tiszteletdíjukról lemondtak, hogy a koncert teljes bevételével a kutyákat támogathassák. Az öt kutyamenhely: az érdi Belfegor és Maci Állatmenhely, a Biatorbágyi Állatvédő Egyesület, a Csömöri Állatvédő Civil Szervezet, a Kutyasegélyszolgálat Alapítvány és a Lelenc Kutyamentő Egyesület (itt látható a bekerült kutyák listája). A koncert az első magyar állati lobbista, dr. Akszentievics Györgyi és a Lobbiiroda tevékenységét is támogatja.



















A fesztiválra jegyek itt és itt kaphatóak. Belépő: 3300 Ft+ áfa. (Kedvezményes árú jegyek kaphatók: Ticketportal Központi Iroda (V. Egyetem tér 5.), Kristóf Jegyirodák (Europark, Árkád, West-End, Aréna Plaza)

Wauudstock Jótékonysági Rockfesztivál - Alkonyattól pirkadatig az ebekért 2008. április 25., péntek 18.00 óra (kapunyitás 17.00 óra) Budapest, Jég- és Rendezvénycentrum (1046 Bp. Külsõ Szilágyi út 70.)

hír közérdek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása