Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Spánielnek készült, nem az lett belőle

2008. március 30. 07:51, mvmv komment



"Ő itt Dzsordzsó, aki immáron 9. életévét tölti velem, bár ez egy korábbi fénykép. Amit tudni kell róla, hogy spánielnek készült, de nem az lett belőle, viszont egy állandó mozgásban lévő kissé gyogyi négylábú, aki elkényeztetett fő-fő családtagként jogot képez az ágyban alvásra (ha senki nem látja), tevékenységének fő profilja a szőrtermelés (amit kiváló szintre fejlesztett az évek során), ásás (egy szál fű nem nő a vidéken), és furcsa hangon való vinnyogás. Egyetlen ellenfele a macskánk…de az is csak akkor ha szembefordul" - írja Tímea.

fotó kutya néz

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása