Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Bystrý ceský fousek

2008. április 05. 13:00, ge komment

A minap drága sixx kollégánk, a vizslák nagy barátja mutatott nekünk egy képet leendő kutyájáról, egy cseh drótszőrű vizsláról. Még sosem hallottunk erről a fajtáról (bár a fazonja ismerős), viszont ez az ábrándos tekintet és ez a bozontos szőrállapot nekük is nagyon tetszik, a hatalmas radírorr-ról nem is beszélve.

Utánaolvastunk, a cseh drótszőrű vizsla cseh fajta (haha), és a rövid szőrű német vizslából alakították ki az 1930-as évek körül. Értelmes, szívós, kitartó, kissé agresszív, de könnyen kezelhető, tanulékony blöki. Erdei, mezei és vízi munkára egyaránt használható vadászkutya, de azért reméljük hogy megfelel majd neki a debreceni Nagyerdőben rohangászás is.



kutya

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása