Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Nem a mi Kiflink az egyedüli tacskó

2008. április 13. 07:37, mvmv komment

A Homár tacskója (aki kicsit a Cukiságé is) végül a Kifli nevet kapta, erre kiderül, hogy nem ő az egyedüli. Döbbenet!

"Szia Cukiság, már a kistacskó névválasztásánál jelentkeztem nagy erőkkel, de szerintem nem jutott el hozzád a mailem, hogy a Kifli és a Zsömle név már foglalt, mivel az én két tacseszem viseli azokat... egye fene, most az egyszer megengedő hangulatban van a két kőkemény házőrző és nem tesz feljelentést szabadalombitorlásért. Egyébként a csatolt kép őket mutatja házőrzési munkakörük aktív gyakorlása közben. Üdv és vigyázz az összes rágható tárgyra a környezetedben, mert biztos, hogy a kutyacsaj el fogja fogyasztani" - írja Bandisternlern. Köszönjük a tanácsot, a mi Kiflink is üdvözletét küldi.

fotó kutya alszik

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása