Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Nem is igaz, hogy a tyúkok buták!

2008. április 13. 14:42, mvmv komment



"Szeretnénk eloszlatni azt a tévképzetet, hogy a csirkék (tyúkok) buták. Sőt, egyenesen szembemegyünk a mondással, mely szerint "annyi esze van, mint egy tyúknak". Persze ez a képekből nem derül ki, mindenesetre van egy tyúkunk, aki fiatalabb korában egy ideig a lakásban aludt, mert nagyon hidegek voltak az éjszakák, de nappal kint kapirgált. Nos, amikor leszállt az este, felugrott a párkányra, és kopogtatott a csőrével befelé az ablakon; jelezte, hogy leszállt az este, itt az ideje, hogy beengedjetek. A képekre visszatérve: itt is látszik, ha szeretettel és kedvességgel közeledünk a kisállatokhoz, nagyon szelídek és hálásak tudnak lenni - és ahogy fent írtam, okosak is. Ráadásul csak nevelés kérdése, de parizerből is jól be tudnak lakmározni, és még az ember tenyerére is ráhasalnak" - írja Ili és Tomi.

fotó tyúk csibe

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása