Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Blökik a menhelyről, plusz egy pihepuha kiskakas

2008. június 14. 08:18, ge komment

"A tavasz és lassan a nyár beköszöntével úgy látom, megszaporodtak a kölyökképek a Cukiságon. Ehhez csatlakoznék én is. Vidéki ismerőseimnek elpusztult mindkét kutyája (állítólag rókával verekedtek össze és ők húzták a rövidebbet). Egy rendes vidéki porta pedig nem maradhat kutya nélkül, így elmentek egy közeli menhelyre egy blöki örökbefogadása céljából. Ebből lett két darab zsemlegombóc, labrador keverékek" - kezdte levét Anikó, amihez rengeteg, cukibbnál cukibb képet csatolt.

Tessék, az első. Iderakjuk jó nagyban és már mind le is vagyunk nyűgözve:

geszter: 006

geszter: 011







"A kölyköket az anyakutyával együtt egy „kedves” ember adta le…. Fanni és Toncsiról küldök néhány cuki képet, nekem főleg az orrközeli tetszik. (kicsit bambulák még). Másik cukiság egy kiskakas….nagyon pihepuha."

geszter: 030

geszter: 031

geszter: 036

geszter: 038

fotó kakas fióka kölyök kuzya

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása