Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Gergő, az álruhás királyfi

2008. július 15. 07:03, ge komment

"Bemutatom Nektek Gergőt, a barna cirmos macsekot, akit utcáról mentettem és valószínűleg egy álruhás királyfi. Tavaly ilyenkor kétségbeesve sírdogált egy parkban a munkahelyem előtt, valószínűleg valahonnan kidobhatták, legfeljebb 8 hetes lehetett. Most 1 éves már és 6 kiló súlyú, de még nőni fog - mondta az állatorvos."

geszter: gergo5

"Gyönyörű vadas bundija van és nagyon tömött, puha az átlagosnál picit hosszabb a szőre. És haláltmegvetően bátor no meg persze szemtelen is, simán szembeugrik a hozzá képest óriási -közel 10 kilós main coon Ubulkának - akivel persze a legjobb haverok. Többi kép itt" - írta Éva.

geszter: gergo10

fotó cica kölyök

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása