Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Ez történik, ha báránnyal lép félre a vén kecske

2008. július 18. 07:01, ge komment

Judittól kaptuk ezt a megdöbbentő levelet:

"Szerintem ideje lenne egy új állatot bemutatni, a változatosság gyönyörködtet. Íme, a becske."

 
"Arról van itt szó, hogy az okos osztrák paraszt nem akarta, hogy az alpesi hideg koratavaszban borjai szülessenek, és elválasztotta a fiúbárányokat a csajoktól. Aztán arra is gondolt, hogy a vén kecske is megnyalja a sót, hát még a fiatal, hát azokat is szét kellene szedni még idöben, csakhogy gondolom nem volt elég karámja, ezért berakta a kecskebakokat a báránykisasszonyokhoz. abból ugyan baj nem lehet. No nem is lett, csak a kecskeúrfi már annyira érezte a tavaszi szeleket, hogy ló nincs szamár is jó lesz alapon meghágta a bárányhölgyet, és ebböl az enyhén képzavaros szerelemböl született az igazán ritka hibridfajta, a becske (kerány?). Testfelépítése egy bárányé, a sötét és csöppet sem bolyhos ször a papájé. A kis Lisát (így nevezte el a drágát) ezeddig terméketlennek mutatkozott, szóval unokákra nemigen számíthatunk, ezért már csak az a kérdés, hogy báránysült avagy kecsketej legyen belöle. Extrém magas cukiságfaktora miatt én a kecsketejre szavazok."

(Forrás: welt.de)

fotó hír bárány kecske

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása