Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Csiguszra nem találunk szavakat...

2008. július 19. 09:54, ge komment

geszter: csigusz1
 
"A cica neve Csigusz, Spongyabob csigája után, bár csak egy közös vonásuk van, mindkettőjükön jókat lehet kacagni. Csigusz a leglehetetlenebb helyeket szokta kinézni pihenés céljából, mint pl. a képen is. Egyesek szerint mindig csodálkozik, bár a képen a bekapcsolva felejtett vaku is rásegít. Mások azt kérdezték meg, hogy ez a macska élő-e.

Most mennem kell, mert anya épp ordibál rá. Tépi a függönyt. Mármint Csigusz, nem anya" - írja nekünk Csigusz gazdija, mi pedig módosíthatnánk a címet, ugyanis az elkerekedett szemeket és a maga alá hajtogatott lábakat figyelembe véve és átgondolva megtaláltuk azt a kifejezést: cukiiiiiiiii!

geszter: csigusz2

fotó cica néz

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása