Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Ízeltlábak taposták a cukiság szerkesztőjét

2008. július 21. 16:30, ge komment

Ugyanis szombaton kint jártunk az állatkerti rovarnapon (Botek végül inkább otthon maradt hűsölni), és megsimogattunk mindent, amit lehetett.

Elsőként a csodás Szavanna házban egy csótány és egy igen álmosnak tűnő, kissé morózus ezerlábú füle tövét vakargattuk. Nagy népszerűségnek örvendtek mindketten, bár a szülők nehezen viselték, ha gyermekük mégsem volt annyira bátor, hogy mászassa magán az óriási fekete bogarat. Persze a gyerekek nagy része kipróbálta, majd visongott hogy csótányos lett a kezem! 

geszter: zoo7


Ezután természetesen a sáskákhoz siettünk, ahol egy nagy doboznyi botsáska kölök várta, hogy a rovarnap alkalmából indított játékon jól megszámolják őket a gyerekek. Aki pedig nem számolni akart, az kézbe vehette egyiküket, aztán megpróbálhatta lefotózni, nem számolva azzal, hogy ilyen fiatal korban még szívesen és meglepően gyorsan szaladgálnak.

geszter: zoo4

De miután kiderült, hogy az átlagnál jobban érdeklődünk a sáskafélék iránt, a kedves fiatalember előkapta legújabb kedvencünket, a Vándorlólevelet. Ennél aranyosabbat nem láttunk aznap, még Bóbita tappancsai is csak éppen hogy hozták ezt a cukiság szintet számunkra. 

geszter: zoo3

A nap meglepetése és sztárja pedig mindenképpen az Amerikai óriás botsáska volt. Mintha törpévé váltunk volna, ott állt előttünk Botek majd alkarnyi nagyságúra nőtt rokona egy hatalmas terráriumban.

geszter: zoo1


Végül átszaladtunk a hűsítő vízpermeten, ettünk egy perecet és hazamentünk.

És Ön kint volt szombaton a Fővárosi Állatkertben? Esetleg fotózott is? Akor nosza, töltse föl az Indafotóra és küldje be nekünk!

fotó bogár állatkert rovar

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása