Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Benjamin labradornak indult, malac lett

2008. július 24. 07:00, mvmv komment

"Amit tudniillik Róla, az az, hogy Ő Benjamin, immár 3éves. Labradornak indult-vettük, de ahogy felcseperedett, nem az lett. Nembaj, mi így is szeretjük és a jelek szerint Ő is minket.. Imádja ellopni a papucsunkat, általában csak az egyik felét, aztán később már megkapja a másikat is. Újabban a műanyagüvegekre is bukik (videó is van ám róla, ha esetleg van rá igény), fantasztikusan elszórakoztatja magát, ha mi épp nem érünk rá vele játszani.. Egyébként állandóan játszana, mondjuk melyik kutya nem? És természetesen minden kaját eltüntet.. Kivűl kutya-belül malac (néha röfög is ám).. Mindent megugat ami zörög, zajos - gondolok itt pl. az égdörgésre.. Ő nem fél a vihartól, ugatja és szaladgál le-föl a kertben, aminek következtében másnap meg hulla fáradt és nem foglalkozik senkivel-semmivel. Ennyit Róla, mi szeretjük, nekünk cuki, mégha egy őrült is. Ui.: Az első képen látható keresztbe tett láb máig szokása, de sajnos "idősebb" és őrültebb kiadásban már nehezebb így lefotózni" - írja Bernadett.

fotó kutya

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása