Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Holy, a talált kutya szerencséje

2008. július 29. 15:32, ge komment

Egy újabb szép történet egy kidobott kiskutyáról és egy állatbarát családról:

"A mellékelt képen látható Vérengző Házőrzőt anyuka és a három gyerek találta (!) egy gyermekorvosi rendelő közelében az út közepén, szakadó esőben. Szegényke ide-oda szaladgált a kerekek elől és úgy gondoljuk, nem sokon múlt, hogy nem pusztult el.

Bár van már egy kutyánk (na azt meg kiskorában szimplán bedobták a kerítésünkön...) egyszerűen nem voltak képesek otthagyni a kölköt...

geszter: holy
 
Amikor hazahozták, a nagyi (előre látva az azóta bekövetkezett nehézségeket, úgymint pénzköltés orvosra, egyebekre, etetés, mindenszétrágás, satöbbi) megkérdezte, minek kellett elhozni? Akkor az egyik lányom (13) azt válaszolta: Azért mama, mert mi jók vagyunk. Hát a büszkeségtől majd szétrepedt a mellem, azt elhihetitek.

A leánykutya köszöni, azóta is jól van, már megnőtt de a szívünkhöz is nőtt. A keresztségben pedig a Holy (Hóli!) nevet kapta. Ezt a másik lányom (ő is 13) adta neki, de nem tudom miért. A kuty'-t még a fiam is kedveli (úgyse találjátok ki, ő is 13).

Egy Büszke Apa"

fotó kutya

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása