Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Élőben szoptat a dalmata, most!

2008. július 30. 14:43, mvmv komment

"A most születtet kölyök dalmatáinkat mutató webkamera bekerült az EarthCam.com TOP 10 webkamerája közé! Több mint 75 országból nézik a kameránkat (az USA-tól Marokkóig ) naponta közel 1000-en! Úgy gondoltam, hogy érdekes lenne az Index.hu látogatóit is informálni erről az exkluzív kameráról" - írja Solymos Gyula. És igen, kevés jobbat láttunk, köszönjük. 

A webkamera megtekintéséhez kattintson ide. A szolgáltatás hátránya, hogy csak öt percig lehet nézni az adást, aztán időlimitre hivatkozva az oldal letilt, és kiírja ezt: "Az egyidejű ON-line nézők száma maximum 30 lehet. Ha ennél többen szeretnék a kamera képét nézni az oldal nem fog megjelenni. Ez esetben kérem térjen vissza később. Az On-Line videó ideje 5 percben van korlátozva, hogy minden érdeklődő meg tudja nézni azt. Ha nincs 30 néző az oldal frissítése után a videó tovább nézhető!".

videó kutya

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása