Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Hörcsög nevét kapta az óriásfülű, könyöklő macska

2008. augusztus 26. 07:36, mvmv komment

"Már régóta szeretnék képet küldeni nektek kedvenc cicámról, Liliről, aki mellesleg fiú, de sajnos Lili 2 hónapja elkóborolt lánycicák után és soha többé nem jött haza. Szüleim, hogy pótolják hiányát, új kiscicát szereztek, ő lett a különleges, nagyfülű Rambó. A nevét egy korábbi, hasonló viselkedési mintákkal megáldott hörcsögünkről kapta. Rambó még nagyon kicsi, de amilyen pöttöm, olyan rossz. Már most elfoglalta a kb 60 kg-os alaszkai malamutunk megszokott pihenőhelyeit (lábtörlő, kutyaól) de a kedvenc helye mégis 3 méter magasan, a garázstető egyik cserepében van. A képen éppen a kerti asztalon piheni ki a rosszalkodás fáradalmait" - írja Marcsi.

fotó macska

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása