Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Nincs hétvégi programja? Segítsen néhány lónak!

2008. augusztus 30. 06:27, mvmv komment

Költözik a Zakuszka-tanya lómenhely és néhány segítő, munkás kézre volna szükség. Alább a felhívás, mindenki menjen és segítsen a lovaknak.

"A nap/hét/évszázezred híre: most csütörtökön költözünk, csodával határos módon egy napon át tudjuk vinni az összes becses négylábút (11 ló, 8 kutya, 10 macska) meg a személyzetet. Péntektől felfelé megejtjük az első nagyszabású munkás hétvégét, amire továbbra is sok szeretettel és tennivalóval várjuk a gyanútlan önkénteseket, programajánlatunk olyan fantasztikus lehetőségeket foglal magába, mint pl. villanypásztorberhelés, kerítésépítés, bátortalanabbaknak szobafestés, fakultatív kutya- ill. lódögönyözéssel kombinálva. Nyugalom, festéskor a bútorokra nem kell vigyázni, merthogy egy darab sincs, növelendő a költözés diszkrét báját. Jó hangulat, szép környezet, lökött állatok, sok munka és ebéd garantált, jelentkezés, sorszámtépés és bővebb infó itt: info@zakuszkatanya.hu, ill. 30/365-0342. üdv és szokás szerint minden lót, Várkonyi Andi az új postacímem: 3143 Mátranovák-Mátracserpuszta, Fő u. 5. www.zakuszkatanya.hu"

hír

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása