Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

A tengerimalacok, akiktől sírunk: Szafaládé és Tökmag

2008. szeptember 18. 15:15, ge komment

"Már régóta be akartam küldeni nektek a két tegerimacimat, de csak most jutottam el idáig. Szafaládé (relatív színes) meg a pici Tökmag. Az egyik képen éppen az ablakban ülnek és bámulnak a hüjék" - írta Becci, de igazából bármit írhatott volna, mert amióta megláttuk a fotókat, nem is tudunk másra koncentrálni.

geszter: tengeri1

Jelenleg halkan vinnyogunk a asztalunknál és könnyes szemmel kapargatjuk a monitorunkat. Kijelenthetjük: a cukiság egyharmadának már megint izzad a tenyere.

geszter: tengeri5



geszter: tengeri2

geszter: tengeri4

geszter: tengeri3

fotó tengerimalac

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása