Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Három napon át ünneplik az állatokat

2008. szeptember 22. 08:06, mvmv komment

2008. október 3-4-5.-én a Hungexpo és a Kincsem Park területén Európában egyedülálló három napos rendezvénysorozattal köszöntik az Állatok Világnapját. Az FCI-MEOE Európa Kutyakiállításra tizenötezer kutya, az MMME Whiskas Nemzetközi Macskakiállításra közel ötszáz macska, és több mint 1000 féle díszmadár várható. "Hazánkban és Európában szinte nincs olyan család, ahol ne tartanának kutyát, macskát, vagy madarat. Sajnos ennek ellenére a lakosság nagy része a mai napig nincs tisztában milyen felelősséggel, kötelezettségekkel jár az állatok tartása. E három napban a kiállítások mellett Európa legnagyobb tudású szakemberei tartanak előadásokat e témákban", fogalmaz a rendezvényről szóló közlemény.

kutya hír cica madár

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása