Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Répa, a budai talált cica

2008. október 19. 09:30, ge komment

geszter: repa1

"Én is szeretnék nektek egy cuki képet küldeni Répáról, aki kb. 1 éves, golyótlan cica. Október 12.-én találtuk a II. kerületben, jelenleg befogadott cica, aki eredeti gazdáját keresi. Annyira élvezte, hogy végre nyugodtan, meleg takarón alhat, hogy ilyen cuki alvópózokkal ajándékozott meg bennünket" - írta nekünk Kati. 

geszter: repa2

"Külön felhívnám a figyelmet az elnyomódott kis füleire, amitôl még aranyosabb pofija lett, és a kicsit piszos, de így is imádnivaló mancsocskájára. Kérlek benneteket, ha esetleg kiteszitek a cukiságok közé, írjátok a képhez, hogy a cica eredeti gazdáját keresi, érdeklődni a cskatalin01@gmail.com címen lehet. Előre is köszönöm Répa nevében is."

fotó cica macska alszik

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása