Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Fejjel lefelé minden kutya vigyorog - Pályázat!

2008. október 28. 15:24, ge komment

Legújabb kedvenc cukiszájtunk az Upside Down Dogs, ahol egész egyszerűen különböző okból fejjel lefelé helyezkedő vagy hanyatt fekvő kutyák fotóit láthatjuk, mindenféle kommentár nélkül. De hát nem is kell semmit mondani, elég ha csak megnézzük, milyen normál szemszögből egy hátán heverésző angol bulldog és már végünk is van: 


Vagy milyen hatással van a gravitáció a fejbőrre és a hosszú fülre:

 

Mi kedvet kaptunk, reméljük Önök is! Úgyhogy most előre a leficcenő pofáért, a lógó fülekért és az összegyűrt fejtetőkért: drága olvasóink, ragadjanak fényképezőgépet és árasszanak el minket hasonló fotókkal. (De kérjük, feleslegesen ne lógassák kedvenceiket a kép kedvéért sehonnan se lefele.) A képeket november 10-ig ide várjuk, a legjobbak közül Önök választhatják ki a nyertest, aki végül egy ismert és vágyott cukipólóval lehet gazdagabb.

fotó kutya pályázat

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása