Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Macskát fogott a Dunából egy horgász

2008. október 28. 00:30, mvmv komment

Szily kolléga jóvoltából elképesztő halas-macskás történettel gazdagodott a Cukiság. Egy macska minden érzékelhető ok nélkül a Dunába vetette magát, amikor megpillantotta a csónakot, és benne a Péter nevű horgászt.

"Hétvégén a Dunát vallattuk Figurával és főnökkel délen. Épp a partszélben próbálkoztam amikor nyávogva leszaladt a partra a fotókon szereplő kis állat és habozás nélkül beugrott a vízbe, elkezdett a csónak felé úszni. Küzdött egy darabig, közel volt már de amikor kiért a pangó vízből a sodrásba elvitte az ár. Szák nem volt nálam, az evezőről pedig lefordult, végül utánamotoroztam és kézzel szedtem ki. Riliz valóban nem volt, hazavittem..." - emlékszik az esetre Péter.

És hogy mindenki értsen mindent, azt is elmagyarázzuk, hogy a riliz mit jelent: "az angolból elterjedt terminológia szerint a catch and release az, amikor a kifogott halat horogkiszedés után rögtön visszaengeded a vízbe" - tudtuk meg horgászszakértőnktől, Szily Lászlótól.

A macskát nem fenyegette veszély, viszont úszni sem nagyon tudott. Macskásoknak, vagy akárkinek nan valakinek valami ötlete, hogy miért ugrott a folyóba?

fotó hír cica macska hal

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása