Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Nősténynek bizonyult a Dunából kifogott kismacska

2008. október 30. 15:28, szily komment


Péter barátomnak olyan meghökkentő élménye volt egy Dunán ringatózó csónakban, ami Cukiság-olvasók ezreit hozta lázba: a part közelében horgászott, amikor az erdő szélén megjelent egy apró kismacska, rányávogott, majd bevette magát a vízbe. Oda akart úszni a ladikhoz, de az ár persze elragadta, Péter azonban kalandos üldözés végén megmentette, sőt hogy teljes legyen a happy end, haza is vitte.

A sztori tömegeket zaklatott fel, ezért meginterjúvoltam az érzékeny süllőhorgászt, hogy mi lett az állatkával. No, az interracial szerelem már a csónakban nagy lánggal lobogott. Amikor ugyanis a mentést követően nem sokkal Péter kiszállt egy kőgáton , az Akkor Még Névtelen és Nemtelen Cica hű kutyaként követte, kőről kőre. Majd persze vissza a csónakba. Annyira éhes volt szegényke, hogy a kifogott, nála sokkal nagyobb halakat pirányaként megtámadta: a balin híresen vaskos ajkát ripsz-ropsz megrágta, a süllőnek meg a farokúszóját csámcsogta el egy pillanat alatt.

Másnap Péter megpróbálta civilizált formába hozni a kis szarjankót. Először is megfürdette, levakarta az orráról az azt fedő, másfél milliméteres kőkemény réteget, ami megszilárdult váladéknak bizonyult, kiszedett a bőréből 5 kullancsot és elkergette a bundájában pecózó bolhacsaládot. Ezután mentek az állatorvoshoz, aki megállapította, hogy az önnön képességeit túlértékelő úszóbajnok nőnemű. A cicát végül Péter kislánya, Pannika keresztelte meg, a neve a remekül hangzó Juki lett.

Juki barátnőnk pompásan érzi magát Újpesten, mindenre támad, ami mozog. Éhenkórász múltját azért még nem tudta levetkezni, amennyiben mindent megeszik, amit talál, ennek következtében pedig lépten-nyomon elokádja magát.

Na, itt tartunk most, a mellékelt képen Pannika és Juki láthatóak, ha csónakázni mennek, vigyenek magukkal merítőhálót!

cica macska kölyök játszik hal félelmetes életmentés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása