Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Szarvashegyek, hova legyek

2008. október 31. 15:00, ge komment

"A múltkori szarvasos posztra kötelező beküldenem ezt a képet a családi archívumból... A kép tavalyelőtt decemberben született Japánban, Nara városában, ahol a szarvasok szent állatnak számítanak, így aztán büntetlenül kószálhatnak bármerre, mindig készen egy kis kunyizásra. Folyt. köv, van sokkal több is, no meg a tavasszal készült, agancsos eresztést sem fogom kihagyni, de ízelítőnek most legyen ennyi elég" - húzta el előttünk a mézedmadzagot Yarner. Várjuk a további agancsos cukiságokat! 

geszter: szarvashegyek

fotó szarvas

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása