Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Huba és Tas, a szerencse kutyái

2008. november 28. 15:35, ge komment

A menhelyről gazdihoz kerülő kutyák történetei különösen kedvesek szívünknek, főleg ha nem kölyök, hanem felnőtt állatokról van szó. Barbi levelében nem is egy, hanem kettő szerencsés blöki történetét írta meg nekünk.

"Durván 2 hónappal ezelőtt elpusztult az egyik kutyánk, és a család úgy döntött, hogy menhelyről hozunk ki "utánpótlást". A menhelyen (Mentsvár, Kecskemét) sétálgatva úgy éreztem, hogy valamiért hátrafelé kell mennem, és igen, ott megpillantottam az akkor még névtelen, ámbár mára már Huba névre hallgató vizsla mixet.

geszter: Huba1
Huba, az úriember

Megsimogattam, szerelembe estünk, azonban csak másnap volt lehetőségünk elhozni őt. Miközben én Hubával incselkedtem, anyukám a másik boxban kiszúrt egy szintén vizslakombót - aki ma már Tas névre hallgat -, és titkos románcuk megszületett.

Másnap, amikor apukám elment a kis hülyékért, mesélték a gondozók, hogy Huba, amióta elmentünk, bevonult az óljába, és azóta sír. Szegényke előtt elhúztam a mézesmadzagot, hogy elmehet onnan, és azt hitte, hogy cserben hagytam. A végén apu elhozta mindkét őrültet, akik azóta nagy barátságban leledzenek, és pusztínak mindent amit érnek.

geszter: Tas1

Tas, a fetrengős

Első nap azzal indítottak, hogy lelógtak a pincébe, és szétszórtak 10 kilónyi virágföldet. A menhely adatlapján mindkettőjüknél az szerepelt, hogy félénkek, nos azóta ezt rendesen kinőtték. Tas egy igazi bolond, aki ha nagyobb felületű füves avagy homokos területet lát, rögtön fetrengeni kezd, Huba azonban igazi kimért úriember, akivel "azóta" is igen különleges a kapcsolatunk, "a mami szava szent". Mindkettőjükre jellemző, hogy imádnak sétálni, mindent levadásznának, és hatalmas mozgásigénnyel rendelkeznek. Olvadazzatok!

Üdv: Barbi"

fotó kutya

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása