Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Kutyaházat kérnek a menhelyi ebek

2008. november 28. 06:47, mvmv komment

Feleslegessé vált kutyaházakra lenne szükségük a menhelyi kutyáknak - tudatta a Noé Állatotthon Alapítvány az MTI-vel. Budapest legnagyobb állatotthona jelenleg közel 300 kutyáról és több mint 200 más hontalan, kidobott, megunt vagy rossz körülmények közül mentett állatról gondoskodik. A XVII. kerületi állatotthonban már novemberben megkezdték a felkészülést a télre, és a nyár folyamán lelakott, kirágott, kilyukadt kutyaházak nagy részét rendbe hozták annyira, hogy megfelelő védelmet nyújtsanak a hidegben az állatoknak. Azonban még mindig van néhány kutya, amelynek nem jutott saját ház, vagy annyira rozoga régi szállása, hogy a nedves, latyakos időben nem nyújt megfelelő védelmet. Az alapítvány ezért arra kéri az állatbarátokat, hogy aki teheti, ajándékozza meg a menhelyi kutyusokat egy-egy kutyaházzal.

Játékok a  Miniclip.com oldalon - In The Doghouse In The Doghouse

Get the puppy to the kitchen!

Játsszd ezt az ingyenes játékot most!!

Az otthoni eb által lelakott, kinőtt, újra cserélt, szépséghibás, kicsit sérült házakkal egy árva állat karácsonyát tehetik szebbé az adományozók. Senki ne riadjon vissza, ha kicsit "rozoga" a ház, amelyet adományozni tud, hiszen a hontalan kutyusok nem válogatnak, az állatotthon önkéntesei pedig örömmel elvégzik a szükséges javításokat, és kibélelik az adományozott házakat a rászoruló négylábúaknak. Az állatotthonban élő többi állat számára is köszönettel fogadnak "téli melegedőket", a macskák, madarak, nyulak, nyestek, mosómedvék, tengerimalacok, deguk, apróbb rágcsálók és egyéb kisállatok számára bármilyen jó hőszigetelő házikó, ól is jó szolgálatot tehet - tudatta a Noé Állatotthon Alapítvány. Az adományokat hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között várják a XVII. kerületi Csordakút úton található állatotthonba. Bővebb információ a www.noeallatotthon.hu című honlapon található.

kutya hír cukijáték

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása