Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

A Mikulás ott lesz az Állatkertben is!

2008. december 02. 12:30, ge komment


Mikulás programokkal, ünnepi örökbefogadási lehetőséggel és kedvezményes bérletakcióval készül az ünnepekre a Fővárosi Állat- és Növénykert, írta nekünk Hanga Zoltán. A városligeti intézmény a programajánlaton kívül arra is felhívja a figyelmet, hogy az ajándékozási „lázban” vásárolt állatok sorsa az ünnepek után gyakran válik kétségessé, éppen ezért az eleven állatok vásárlásának alapos megfontolását, alternatív lehetőségként pedig állatkerti bérlet, vagy jelképes örökbefogadás ajándékozását javasolja.


December 6-án és 7-én állatkerti Mikulás a Barlangteremben várja a gyerekeket. Ugyanitt játéksziget, babasarok, készségfejlesztő játékok sokasága kínál izgalmas programot a családoknak, sőt lesz „zsonglőrakadémia” is, ahol az apróbb és nagyobb érdeklődők a tányérpörgetést, az ördögbotokat, a gólyalábakat és számos más ügyességi játékot is kipróbálhatnak. Az alkotó kedvűeket kézműves foglalkozás várja, de a programban arcfestés is szerepel. 11 órától bohócprogram, 14 órától bűvész szórakoztatja a gyerekeket. A programok mindkét napon 9-től 15 óráig tartanak, a Mikulással 10 és 15 óra között találkozhat az aprónép.

És egy remek ajándékötlet: az ünnepekre való tekintettel kedvezményes bérletakciót is hirdet az Állatkert, decemberben minden megváltott éves bérlet mellé egy másikat is adnak ajándékba.

hír állatkert

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása