Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Zooscar-díjat hozott a Cukiság!

2008. december 05. 07:31, ge komment

Könnyektől küszködve olvastuk ma reggel kolléganőnk levelét és Hanga Zoltán sajtóközleményét. Inkább szó szerint idézzük, mert olyan szép:

"Hagyományosan az egymilliomodik látogató érkezésének napján adják át az Állatkertben az úgynevezett „Zooscar-díjat”. A díjazottat a médiumok, írott és elektronikus sajtó azon munkatársai közül választja ki minden évben az állatkerti zsűri, akik áldozatkész, korrekt szakmai tevékenységükkel az elmúlt években leginkább segítették a városligeti intézményt.

A zsűri döntése sohasem könnyű, hiszen az Állatkertet sokan segítik. A díjat 1997-ben ítélték oda először. Az elmúlt években Angyal Gábor (Népszabadság), Elek László (Magyar Rádió), Hadas Krisztina (TV2 / Interaktív), ifj. Kollányi Ágoston (Magyar Televízió), Mittelholcz Dóra (Metropol), Németh Ákos (Danubius Rádió), Palugyai István (Népszabadság), Ráday Mihály (Magyar Televízió), Rózsahegyi Tibor (ex-MTI), és Pozsonyi Zita (Blikk / Vasárnapi Blikk) részesült ebben az elismerésben.

Idén először internetes újságíró, Munk Vera, az Index.hu munkatársa kapta a „Zooscar-díjat”. Az internetes hírportál olvasói a leggyakrabban az ő munkájának köszönhetően értesülhetnek arról, hogy mi minden történik éppen az Állatkertben. A „hagyományos” rovatok mellett a legtöbb ilyen témájú írás az Index.hu „kölykeként” 2007 elején indult Cukiság című mellékletben jelenik meg."

Sajnos Vera épp külföldön volt, így a díjat nem tudta személyesen átvenni, de amint ez utólag megtörténik, arról is beszámolunk majd!

hír állatkert

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása