Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Emil, a lecsószerű kislány szétterpesztett lábbal alszik

2008. december 09. 10:12, mvmv komment

"A képen Emil, a kb. 10 hónapos patkánylány látható, amint éppen alszik. Lány létére azért Emil a neve, mert amikor megpillantottuk őt, pont úgy nézett ki és olyan mókás pózban volt, mint a L'ecsó c. rajzfilm Emil nevű patkánya. Sok mókás pillanatot szerzett már nekünk. Pl. a hisztijeivel, amit természetesen a gazdijától tanult el.Tudni kell még róla, hogy a zsebkendők a gyengéi, az összeset, amit csak talál begyűjti a ketrecébe. Olyan kis haspók lett az utóbbi időben, hogy még a szánkból is kiszedi a kaját, folyamatosan zaklat minket. Az ágyon dübörögni szokott: fel-alá futkározik és a súlya miatt már messziről érezni lehet,hogy közeledik" - írja Kriszti és Csabi.

Kicsit közelebbről íme az orr és néhány mancs:

fotó alszik patkány

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása