Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Törpevízilovak születtek Európa-szerte

2008. december 18. 14:00, ge komment

London és Berlin is frissen született törpevíziló porontyokkal büszkélkedhet. Ez a faj sokkal kisebbre nő, mint a Nílusi víziló, felnőtt korában kb. 250 kg-os lesz. Vadon már csak kevesebb, mint 3000 él belőlük. Magyarországon a Győri Állatkertben, a Nyíregyházi Állatparkban és a Szegedi Vadasparkban találkozhatunk ezzekel a mini vízilovakkal.

Monifa (jelentése: szerencsés), a hampshire-i állatkert büszkesége:

A berlini állatkertben született vízilóbébi most két és fél hetes, és már 40 kilót nyom. Ez a kölyök az első víziló, amely a berlini állatkertben született. Az alábbi képeken anyjával, Kathival úszik.

 

videó hír állatkert kölyök viziló törpeviziló

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása