Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Leó szilvesztere

2008. december 31. 14:30, ge komment

Boldog új évet kívánunk, minden cuki kedves olvasónknak! 

geszter: buek

 

"A képen Leó szerepel, aki már nagyon várta a szilvesztert. Gyorsan alkalomhoz illő öltözetet keresett, és úgy izgulta végig az egész napot. Egész nap csillogó bundában tündöklő cica-lányokról ábrándozott. Sajnos, a hangulattól úgy megrészegült, hogy az éjféli pezsgőbontás előtt elaludt, és nemhogy a cica-lányokról, de még a virsliről is lemaradt. De talán a szerencsemalac nagyobb sikert hoz neki jövőre. BÚÉK, Leó!" - írta nekünk Leó várható szilveszteri bulijénak történetét Archibald. A következő képen a buli végét figyelhetjük meg: 

geszter: buek2

fotó cica macska szilveszter

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása