Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Itt száguld egy kandikáló csiga

2008. szeptember 28. 10:12, ge komment

 "Pár napja ezzel a csigával hozott össze a sors. Nővérem szerint igen aranyosan kandikál a csápjaival, hát beküldöm" - írta nekünk Gergely és mi csak egyet tudunk érteni: a meztelencsiga igenis lehet cuki. Aki pedig még mindig nem hiszi, kattintson a hajtás utáni…

fotó csiga

Gombóc Süni megnőtt és blogja van!

2008. szeptember 27. 10:18, ge komment

"Augusztusban publikáltátok az első képeket a betegeskedő süninkről. Jelentem, megnőtt, egyre jobban van és harap! De az életünk már üres lenne nélküle" - írta nekünk a jóhírt SuetiMueti. A süni blogja pedig itt olvasható.

fotó sün

Adél és Nemadél birkóznak a Nyelvtudományi Intézet kertjében

2008. szeptember 26. 07:17, ge komment

A videót Gábor küldte nekünk, köszönjük szépen.

videó cica kölyök

Cukiságok az El Camino útvonalán

2008. szeptember 25. 15:12, ge komment

Judit és Gábor idén nyáron bejárták az El Camino északi útvonalát. Azt írták nekünk, hogy útjuk során a legboldogabb, legelégedettebb bocikkal, lovakkal, csacsikkal találkoztak, mi most ezekből szeretnénk bemutatni kettőt, a csálé szarvú bocit és a heverésző kiscsikót.

fotó boci csikó

Kiss me, kiss me!

2008. szeptember 25. 07:06, ge komment

A türelmetlenül csókot követelő prérikutya párost Mover, a Hóbelevanc blog írója fotózta és mutatta be nekünk. További cukiságban bővelkedő képeit itt lehet megnézni.  

fotó prérikutya

Csibész, a bozontos rosszcsont

2008. szeptember 24. 15:27, ge komment

                    "Itt egy Közeli kutyus fej, Ő Csibész az én kutyusom, nevében a sorsa, tehát egy igazi rosszcsont csibészke" - írta nekünk Zsófi és mi készséggel elhisszük.

fotó kutya

Kisegér bújik a nagypatások árnyékában

2008. szeptember 24. 08:05, mvmv komment

"A Szavannakifutóhoz tartozó, 2500 négyzetméter alapterületű istállórendszerben nemcsak a nagypatások, orrszarvúak, zsiráfok, antilopok és gazellák istállói kaptak helyet, hanem – egy e célra kialakított terráriumsorban – az afrikai szavannák élővilágának…

fotó egér állatkert

Ölelj úgy, hogy jó legyen!

2008. szeptember 23. 07:28, ge komment

  "Sziasztok, ezeket a képeket 2 hete Santorinin készitettem a pihengető cicusokról" - írta nekünk Györgyi.

fotó cica macska

Három a kislány

2008. szeptember 22. 15:36, ge komment

"Ezek lennénk mi, kislányok, amikor olvasgatunk a kertben. Jobbról balra: Daze, Julie, Darcy" - írta nekünk a képen szereplő lányok egyike. 

fotó kutya olvas

Három napon át ünneplik az állatokat

2008. szeptember 22. 08:06, mvmv komment

2008. október 3-4-5.-én a Hungexpo és a Kincsem Park területén Európában egyedülálló három napos rendezvénysorozattal köszöntik az Állatok Világnapját. Az FCI-MEOE Európa Kutyakiállításra tizenötezer kutya, az MMME Whiskas Nemzetközi Macskakiállításra közel ötszáz…

kutya hír cica madár

süti beállítások módosítása