Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

2008 karácsonyi állata egy sapkás nyúl

2009. január 05. 07:29, mvmv komment

Lezárult a 2008-as ünnepi játékunk, az olvasók szavazata alapján a Csacsicsabi nevű nyúl lett a legcukibb 802 szavazattal. Őt követték második helyen a magukat szarvasnak álcázó Lili és Luca kutyák 576 szavazattal, harmadik Loál nyúl 305 szavazattal, negyedik Mondeó kutya 261-el.

A jó hír az, hogy a szuper Forma dizájnbolt annyira sok ajándékot ajánlott fel, hogy ebben a játékban mindenki nyer.

Csacsicsabi elvitte fődíjunkat, a lámpafejű mackót, a többieket pedig arra kérjük, válasszanak a maradékok közül. Macskás elemlámpát, kutyatálat vagy gumikacsa-készletet szeretnének?

Gratulálunk.

 

fotó nyúl ünnep hír

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása