Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Vigyorgó cápa: igenis cuki!

2009. január 09. 07:20, mvmv komment

Röhögő állatok sorozatunk elérte az elmúlt évek csúcsát, de őszintén reméljük, hogy innen is lesz tovább.

Bruce Yates fotója lett 2008-ban a legjobb természetfotó a Windland Smith Rice nemzetközi díj pályázói között. A befektetési menedzser (a fenti képen látható két férfi közül a baloldali) imádja a víz alatti fotókat, a mosolygó cápáról a Bahamákon készített képet, amikor az állat csupán néhány centire volt a tőle. Yates állítja, annyi időt töltött a víz alatt, hogy az állatok már felismerték, írja a Northfoto képügynökség közleménye. A képet a washingtoni Smithsonian Múzeumban állítják ki.

fotó röhög cápa

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása