Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

A barátság nem szőr függvénye!

2009. január 20. 14:00, ge komment

geszter: lili1

"A kopasz kutyus Gizmo, aki 4 hónapos. Nagyon rossz. Nála 3 dolog fordulhat elő.

1: Megőrül. (rohan,ugrik, tép, cibál, örjöng.),

2: Eszik (ubi, paprika, alma, chips..bármi),

3: Alszik (nagyon mélyen). IMÁDOM" - kezdte levelét Lili.


"A tesója Ricky, a kopasz malac. Kb. 9 hónapos.  Mióta Gizmo velünk van, kevésbé eleven. Még kicsit tart a nála jóval nagyobb csupasz lánytől, aki csak játszana vele, bár kicsit még vadul. Remélhetőleg lassan rájönnek, hogy sorstársak, és kénytelenek úgy bánni egymással, mint két kopasz testvér."

geszter: lili2

 

geszter: lili3
"Nem szabad elíténi őket azért, mert nem szőrpamacsok! Ők olyanok, mint a kis emberek!" - zárta levelét ezzel a jótanáccsal a gazdi.

fotó kutya kopasz malac

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása