Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Cuki Mátrix

2009. január 21. 14:59, nak komment

Mindenkinek megvan ugye a Mátrix-trilógia második részéből a tumultuózus harci jelenet, amiben egy falkányi Smith ügynök próbálja lenyomni Neót, természetesen sikertelenül?

Na, itt van mindez egy cicussal és egy alomnyi kölyökkutyával, az eredeti adrenalinpumpa filmzenével tuningolva. Lehet szurkolni vérmérséklet szerint a túlerő ellen kilátástalan küzdelmet folytató kismacskának, avagy a sok lúd disznót győz elven nyomuló kutyusoknak:

videó kutya cica kölyök játszik

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása