Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Szelíd, bátor, gazdi nélküli teknőcök

2009. január 22. 15:30, ge komment

geszter: király1

 

"Egyrészt azért is küldöm Nektek ezt a két képet erről a két tündérke teknősről, mert nagyon cukik, másrészt reménykedve a nagy nézettségetekben, jó lenne mihamarabb gazdát találni nekik, mert én csak egy befogadó gazdi vagyok, itt nem maradhatnak" - kezdte levelét Crazy és mi nagyon szeretnénk, ha jó helyre kerülnének ezek a jópofa hüllők, úgyhogy segítségül megadjuk a befogadó gazdi mailcímét, amihez ide kattintva lehet hozzájutni.

A két vízi teknős borzasztó körülmények közül (10 fokos víz, hiányos étrend) lettek betegen kimentve (A-vitamin hiány, páncélrothadás), de Crazy szerint most már gyógyulnak, 2 heti éhezés után végre esznek is, a szemük már nem gyulladt, de a páncéljukat még kezelni kell.


geszter: ékszer1
Egyikük egy ékszerteknős, kb. 3 éves lehet (nincs még egy tenyérnyi). Másikuk egy kb 2 év körüli királyteknős (ő valamivel kisebb, mint az ékszer). Nagyon jól kijönnek egymással, úgyhogy az a cél, hogy egy helyre kerüljenek mind a ketten.

fotó teknős

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása