Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Chicagóban a magyar vizsla az egyik legnépszerűbb kutya

2009. január 23. 10:27, mvmv komment

Javítja az országimázst a magyar vizsla Chicágóban. Bár az összamerikai kutyanépszerűségi-listán a magyar vizsla csak a 44. helyen szerepel, Chicagóban annyira sokan szeretik, hogy belefér a top10-be, írja a Chicago Sun Times.

A vizsla a Shih-tzu-val osztja meg a tizedik helyet, az elsőn pedig a labrador áll. "Vadászkutyaként arra lett teremtve, hogy együttműködjön a gazdájával. Ez a fajta lojalitás az, ami a vizslához vonzza az embereket" - mondta a lapnak Lisa Peterson, az amerikai kutyatenyésztő klub szóvivője, majd hozzátette, a vizsla azért is jó, mert könnyű tisztán tartani, valamint mert ha eleget sétáltatják, örömmel megmarad a lakásban.

A chicágói top10 lista: 

1. Labrador

2. Német juhász

3. Yorkshire terrier

4. Boxer

5. Bulldog

6. Golden retriver

7. Rottweiler

8. Tacskó

9. Boston terrier

10. Shih Tzu és magyar vizsla

fotó kutya hír

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása