Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Gondolta volna, hogy cuki az aligátor pocakja?

2009. január 23. 07:30, mvmv komment

A képeken Sean Manning látható, amint egy 2,7 méter hosszú aligátorral úszkál a floridai Dzsungel Sziget nevű állatparkban, írja a Northfoto közleménye. A férfi nem visel semmilyen védőfelszerelést, egy szemüveg és egy egyszerű búvárpipa a felszerelése. Sean tehát nagyon merész, tekintve, hogy a mississippi vagy csukaorrú aligátor (Alligator mississippiensis) szájában 80 tűhegyes fog várja a zsákmányt.

Mi most azonban nem erre hívnánk fel a figyelmet, hanem egy ritkán látható dologra, az aligátor pocakjára. Megsimogatná?

fotó krokodil

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása