Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Malacka és a tacskó

2009. január 26. 10:21, nak komment

Tomika jóvoltából eljutott hozzánk is a 2008-as év egyik legcukibb képsorozata, a tacskómamáról, aki kölykei közé befogadott egy elárvult kismalacot.

Az angol kommentár szerint a kis röfi koraszülött volt és az anyja nem tudott vele törődni, így került a kutyacsaládhoz.

A tacskómama gondosságának hála, a kutyakölyök méretű kismalac életben maradt és szépen fejlődik.

A tacsik és a malacka jól megvannak együtt, a Pink névre hallgató jószágnak a mosakodásra sincs gondja, fogadott testvérei mindig tisztára nyalogatják.

Természetesen nem kerülte el figyelmünket az alábbi csöppet sem lényegtelen részlet, a még be sem kunkorodott malacfarokról.

A leginkább plüssmalacra hasonlító csöppség további sorsáról itt és itt lehet fejleményeket olvasni, és kiderül az is, hogy már gyerekkönyv is született a különleges családról.

Mivel mi eddig nem találkoztunk ezzel a történettel és a képekkel, ezúton köszönjük is a forwardolást!

fotó kutya kölyök malac

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (4,9/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása