Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Snúr cica egy kék vízilóval hentereg

2009. január 27. 07:38, ge komment

geszter: snúr2
"Ő Snúr, a mi kis cicalányunk, aki immár másfél éves, és itt töltött ideje első napjától kezdve egy igazi kis rosszaság" - kezdte levelét a plüssölelgető cicáról Viki és Dani.

"Minden érdekli, mindent megnéz és jó alaposan megrág, kedvencei a kábelek. Viszont amikor simogatjuk, nagyon békéssé válik és bármit lehet vele csinálni. Egy ilyen pillanatában adtuk neki oda ezt a plüss Vizilovat, akit azonnal átölelt és legjobb barátok, vagy legalábbis alvótársak lettek."
geszter: snúr1

fotó cica macska alszik

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (4,9/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása