Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Elárvult kölyökvidrát mentett a postás

2009. január 30. 18:19, robina komment

Mr. Wilson, a skót postás egy elárvult vidrakölyköt vett fel az autópályán.

A kölyökvidra gyengének és ijedtek tűnt, de a jószívű postás melegen tartotta, és megetette, írja a BBC. „Először a táskámba tettem, az kellőképpen melegen tartotta.” - számolt be Mr Wilson. „Utána megálltunk egy bevásárlóközpontnál, és vettem neki macskatejet, mert elég hangosan nyöszörgött, ebből gondoltam, hogy éhes.”

„Szétszedtem egy golyóstollat, és a cső részébe töltöttem a tápszert. Ezt cumiként használva jóllakhatott. Ezután elégedettnek tűnt” - tette hozzá Mr Wilson - „Az utazás további részében felmászott a vállamra. A kétszázhúsz mérföldes úton nyugodt volt, otthon pedig kapott csirkét. A feleségem azt is megállapította, hogy kislány.” Másnap elvitték az Arthurshiel vadvédelmi központba, ahol az állatorvosok meggyőződhettek róla, hogy a kis vidra megtalálójától nagyon jó ellátást kapott.

A központban két óránként etetik hallal, és az ápolók beszámolói szerint a vidrakölyöknek igen jó étvágya van.

 

 

fotó hír vidra

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (5/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása