Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Az elefántok angyalát keresik Belfastban

2009. március 24. 08:36, mvmv komment

A belfasti állatkert hétfőn keresést indított azután a nő után, aki a második világháború idején befogadott egy Sheila nevű kiselefántot. Az "elefántok angyalának" is becézett ismeretlen hölgy a hátsó kertjében rejtette el az ormányost 1941-ben az attól való félelmek miatt, hogy bombatalálat érheti az állatkert területét. Sheila a harmincas években érkezett az állatkertbe és a háború után egészen a hatvanas évig volt lakója. Szerencsés jószágnak mondható, hiszen a háború alatt elrendelték 33 állat elpusztítását, hogy a légiriadók során nehogy kiszökjenek. Így végeztek többek között egy hiénával, hat farkassal, egy pumával, egy tigrissel, két jegesmedvével és egy hiúzzal is. (Független Hírügynökség)


hír elefánt

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása