Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Idén sem lesz nyúlmenhely a budapesti Állatkert húsvétkor

2009. április 09. 12:57, robina komment

62810056

A Budapest Állatkert idén húsvétkor háromnapos programkínálattal várja vendégeit. Kaland- és kézműves programokkal, nyuszisimogatóval, látványetetéssel, és még több gyerekprogrammal.

Az állatvédelmet illetően az Állatkert felhívja a figyelmet arra, hogy az idényszerű házi kedvencként tartott húsvéti nyuszikat idén sem fogadják már be, ha a gazdi megunta. Azért döntöttek így, mert a korábbi évek gyakorlata alapján – mikor még befogadták az elárvult tapsifüleseket – úgy tűnt, hogy sok ember erre számítva egyszerűen csak lepasszolta a megnőtt, megunt nyuszikat. Az Állatkert ezzel próbálja felhívni a figyelmet a felelős állattartásra, és így próbálják arra motiválni a családokat, hogy gondolják meg, vajon képesek-e tartósan otthon biztosítani egy – általában felnőttkorára több kilót nyomó – nyúl számára.

A nyuszisimogató viszont enyhítheti az átmeneti húsvéti nyuszifüggést a kisebb és nagyobb vendégeknél is.

húsvét nyúl hír állatkert

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása